| Dali biste dali uspavati svog ljubimca? | |
|
|
Dali biste dali uspavati ljubimca? | 1. da, uvijek | | 20% | [ 1 ] | 2. ne, nema šanse | | 0% | [ 0 ] | 3. ovisi o čemu je riječ | | 20% | [ 1 ] | 4. ako nemam drugog izbora | | 60% | [ 3 ] |
| Ukupno glasova : 5 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
-Ranjena_Vučica- Admin
Broj postova : 619 Join date : 01.11.2008 Age : 29 Lokacija : Karlovac, Šišljavić
| Naslov: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? pon stu 03, 2008 10:42 am | |
| Ako vam je ljubimac bolesta i nea mu spasa... Dali biste ga dali uspavati, ili biste ga pustila da zadnje trenutke svog kratkog života provede sa vama? Odlučite i glasujte... Ja bih najprije vidjela kakvo je stanje, ako se muči, i sve ga boli... Rađe bih da umre tako da ga uspavaju, nego da umre u teškim mukama i bolovima.... No, ako ima neku bolest koa ne muči, al svejedno ima par trenutaka do smrti... Ja bih to vrijeme provela s njim, rađe bih da mi zadnji put izdahne na rukama, nego na onom vet. stolu..... | |
|
| |
♥รώ€€†y♥ Forumski starosjedilac
Broj postova : 595 Join date : 02.11.2008 Age : 30 Lokacija : Karlovac, Šišljavić
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? pon stu 03, 2008 12:43 pm | |
| Josipa slažem se s tobom... U potpunosti.... Iako je već tolko teško ljubimcu, i ako se tolku muči... Dala bih ga tek tada uspavati,... | |
|
| |
-Ranjena_Vučica- Admin
Broj postova : 619 Join date : 01.11.2008 Age : 29 Lokacija : Karlovac, Šišljavić
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? pon stu 03, 2008 10:45 pm | |
| | |
|
| |
Broj postova : 595 Join date : 02.11.2008 Age : 30 Lokacija : Karlovac, Šišljavić
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? pon stu 03, 2008 10:47 pm | |
| ah, vidjela sam vec taj video... GROZNO... | |
|
| |
ŁuK@ Forumska pričalica
Broj postova : 189 Join date : 01.11.2008 Age : 29 Lokacija : Karlovac, Šišljavić
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? pon stu 03, 2008 11:15 pm | |
| komentar.......hm ... pa neznam ... zas to rade zivotinjama... sta nemaju pametnijeg posla | |
|
| |
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? pon stu 03, 2008 11:17 pm | |
| | |
|
| |
-Ranjena_Vučica- Admin
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? uto stu 04, 2008 12:51 pm | |
| Ljudi sam da vam kažem... Veterinari, ovi šta uspavljuju životinje, nisu uopće krivi.... Njih ni malo ne krivim... JA KRIVIM LJUDE KOI UZIMAJU ŽIVOTINJE A NE MISLE SE BRINUT O NJIMA.... Uzimaju ih dok su mali, jer su tada slatki, a poslije ko ih šiša.... Ma nemoj, pas je bolji kad je veći, jer tada puno toga zna.... A jadni psi, i ostale životinje, moraju trpit zbog tog ...... vlasnika, da ne prostačim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? uto stu 04, 2008 11:32 pm | |
| Jeb..... uh živčana sam sad bi mogla ubit nekog, tko daje te jadne male slatke životinje uspavljivat.... | |
|
| |
-Ranjena_Vučica- Admin
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? sri stu 05, 2008 9:31 pm | |
| Da... Ako već ideš uzimati ljubimca... Uzmi ga sa ljubavlju i kad ostari brini se za njega... Jer starost je za sve nas ista.. Ja mrzim ljude koi uzimaju ljubimca sadmo zato što je sladak dok je mali... A ubiti slađi su kad su veliki, jer izvađaju svakave vratolomije.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? sri stu 05, 2008 11:17 pm | |
| | |
|
| |
-Ranjena_Vučica- Admin
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? čet stu 06, 2008 12:46 am | |
| A šta vi mislite o tome... Jedna žena, nie bitno koa... Uzela je mačku dok je bila mala... I kad je mačka ostarila, izgubila zube, oslijepila.. Bacila ju je na ulicu... Ljiljana ju je uzela k sebi... I brinula se do njezine smrti... A to je bilo, za još 4 godine... A poslije je ta žena, postala baba... Izgubila zube, oslijepila... Imala je sina, i unuke.... Nitko se nije brinuo za nju... Ostala je sama, kao i njezina mačka.... jer.... STAROST JE ZA SVE ISTA... OVO JE ISTINA.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dali biste dali uspavati svog ljubimca? | |
| |
|
| |
| Dali biste dali uspavati svog ljubimca? | |
|