♥รώ€€†y♥ Forumski starosjedilac
Broj postova : 595 Join date : 02.11.2008 Age : 30 Lokacija : Karlovac, Šišljavić
| Naslov: Tužna priča... pon stu 03, 2008 12:50 pm | |
| Ovaj tekst mi je poslala moja draga prijateljica koja je pročitala sa jednog bloga... Meni se srce stisnulo i plakala sam za tim stvorenjem. Ovako ide :" Jučer sam bila kod nekog čovjeka poslom,ma nije važno zašto. Hodali smo po njegovom dvorištu i razgovarali. U kutu dvorišta ogroman pas na lancu.
Velim ja njemu:zašto ga držiš na lancu,to se ne radi. On će meni:opasan je,pravi koljač,nemoj blizu,ugrizao bi te. A ja njemu: pa i ja bih grizla da sam na lancu.
Ode čovjek po neke ključeve, a ja gledam u psa, on u mene. Vidim,uznemirio se, poskočio prema meni par puta,ali lanac neda. Ja samo stojim i neka knedla mi u grlu. Odjednom pas poskoči, trgne se, lanac puče i on ravno na mene. U par skokova je bio šapama na mojim ramenima,osjetim vrući dah na svom nosu i pas me poliže preko cijelog lica.Smijali smo se i on i ja.
Odjednom vika i cika iz kuće,istrčali čovjek,žena,punica i sin.Pas se odmaknuo od mene,povio leđa i nakostriješio se ko hijena,iskesio zube.Dohvatio ga čovjek za šiju i odvukao natrag na lanac,još kraći nego prije,jer onaj puknuti dio više nije služio svrsi.
Čovjek mi reče: sreća da smo stigli na vrijeme, mogao te ubiti.
Danas me čovjek nazvao, kaže da se ispriča za luđačko ponašanje svog psa. I doda:Danas ujutro smo ga ubili, dosta je toga bilo,ovo jučer s tobom prelilo je čašu.
Mislim da sve ovo ne može biti istina." | |
|
-Ranjena_Vučica- Admin
Broj postova : 619 Join date : 01.11.2008 Age : 29 Lokacija : Karlovac, Šišljavić
| Naslov: Re: Tužna priča... sri stu 05, 2008 10:02 pm | |
| Isuse, ti vlasnici uopće ne razumiju životinje... A ja ne kužim ovu žensku, pa šta nije branila psa, nego šutila ka mumija... | |
|
Broj postova : 595 Join date : 02.11.2008 Age : 30 Lokacija : Karlovac, Šišljavić
| Naslov: Re: Tužna priča... sri stu 05, 2008 11:23 pm | |
| | |
|
-Ranjena_Vučica- Admin
Broj postova : 619 Join date : 01.11.2008 Age : 29 Lokacija : Karlovac, Šišljavić
| Naslov: Re: Tužna priča... čet stu 06, 2008 12:18 am | |
| | |
|
| |
-Ranjena_Vučica- Admin
| |
| Naslov: Re: Tužna priča... čet stu 13, 2008 8:35 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Tužna priča... | |
| |
|